En el passat XIV Congrés Nacional d’Estudiants de Teràpia Ocupacional, que va tenir lloc els dies 28, 29 i 30 de Març a la Universitat de Vic, vaig ser convidada a realitzar una xerrada taller: El titella com a eina terapèutica.

Els estudiants de Teràpia Ocupacional de diferents indrets d’Espanya van poder assistir a aquest taller teòric pràctic on vaig expossar el mètode de treball que utilitzo en tallers de mediació artística amb el titella com a llenguatge artístic amb altes capacitats comunicatives i de creació de grups de treball cohesionats.

El taller es va desenvolupar amb dues sessions de treball amb diferents participants. Va ser un treball molt interessant on a través de la pràctica els alumnes van poder vivenciar i assimilar la tècnica propossada.

 

 

 

ombresfamilia

XIV Congreso de Estudiantes Nacional de Terapia Ocupacional-Uvic-2014

 

XIV Congreso de estudiantes Nacional de terapia Ocupacional- Uvic 2014

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *