fotolara

 

FORMACIÓ REGLADA
1999-2003 Universitat de Vic i Universitat Blanquerna
. Diplomada en Magisteri.( Especialitat; Educació Especial )
1998 Escola Llotja
. Graduada en Arts Aplicades
1992-1998 Escola Massana
. Graduada en Esmalts sobre Metall

TRAJECTÒRIA ARTÍSTICA
2012-13:
.Exposició col·lectiva a la Galeria Bernet, c/ Sant Pere més alt, 71, Barcelona.
.Participació a la fira de “Mano en Mano”, al Patí del CCCB, Barcelona.
.Participació als “Taller obert” del Poblenou, organitzat pel F.A.D. de Barcelona.
2010-13:
.Exposició col·lectiva d’estiu a la galeria RED03, c/ Grunyi 7, Barcelona.
.Organització i col·laboració a CasaTallerGaleria, exposicions col·lectives i individuals d’ aquarel·les, tintes i esmalts.
. Exposició d’esmalts al foc sobre metall a Noruega; a la galeria LYKKEHAVEN i la galeria GALLERI HAVSTAD, d’Oslo.
. Monitora d’extraescolars d’art per a infantil i primària a l’Escola Voramar ( c/ Ramon Turró, Poblenou, Barcelona).
2006 – Actualitat:
.Treballs de forma independent des de Barcelona. Especialitzada en projectes de disseny i producció d’esmalts, aquarel·les i tintes per a particulars de Barcelona, Logroño i Argentina.
. Exposició i venda d’aquarel·les, tintes i esmalts a CasaTallerGaleria, Barcelona.
. Participació fotogràfica i organitzativa de la pagina web El Corderitopatacomics.
2008: Escola Massana. 35 Anys d’ Escola Massana
. Col·laboració al llibre 35 Anys d’Escola Massana amb la cessió fotogràfica de l’ esmalt “Ulls a la Foscor”( Donada al fons permanent d’art d’exalumnes de l’Escola Massana).
2000-2006: Tentaciones, arte para todos
. Exposicions temporals continuades d’ esmalts, pintura, aquarel·les i tintes.
. Exposició de ex-alumnes de l’Escola Massana al Centre d’Artesanies de Catalunya( bulevard Rosa, Passeig de Gracia, Barcelona).
1999: Centre Cívic del Besòs, La Farinera del Clot. Exposicions col·lectives
. Exposició de treballs d’ aquarel·les i tintes com a mitjà d’unió artística.
. Col·laboració al mercat d’artesanies de Nadal a SETEM, de la Parròquia Sant Ignasi de Loiola( sagrada Família), Festa de la interculturalitat al port…
1998: Primavera Fotogràfica. Casa Elizalde. Exposició col·lectiva
. Exposició de treballs de Procediments Contemporànies de la Imatge.
1997: Ressonàncies. Escola Massana, espai El Convent.
. Exposició d’ esmalts.

Núria Mestres Emilió

Núria Mestres Emilió

Arteterapia amb titelles

Núria Mestres:Artterapeuta i titellaire

 

 

Sóc llicenciatura en Belles Arts. I he cursat el Màster en artteràpia a l’Universitat de Vic-Aec 2011-13. Vaig Estudiar marionetes al taller de HV.Tozer i Mim i Pantomima a l’Institut del Teatre de Barcelona. He cursat diferents cursos de tècniques de titelles. Vaig treballar amb la companyia “Marionetas de Barcelona “ de HV Tozer. Al 1989, vaig ser cofundadora de la companyia ZOOTROP on donàvem especial importància a utilitzar el teatre com a mitjà d’expressió plàstica i visual. Vam construir i representar els espectacles: “Esquitxos”, “En Cigró ve a l’escola”, , ”Per un Dimoni de Pèl”, En Groc. Aquest últim espectacle sense paraules ens va obrir les portes per a viatjar pel món: Europa, part d’Àsia, Àfrica i Amèrica.

 

Actualment combino la pedagogia de l’expressió plàstica i el fet teatral amb la meva companyia solista: Cia. Núria Mestres, titelles de proximitat i presento els espectacles: “La Quimeta i els seus amics”, “Violeta i la Lloca Paula”, “Els Contes d’en Juli”, “Violeta i l’Ou Misteriós”. He col·laborat amb “Pallassos sense Fronteres” i “Titelles per la Pau” en diverses expedicions a camps de refugiats fent actuacions i tallers. He col·laborat també amb altres companyies de titelles: l’Estenedor Teatre, Teatre de Sac, Titelles Vergès, Els Aquilinos, La Fanfarra, Pengim Pengam, amb la companyia Teatre Buffo de Valencia en l’espectacle “El Nan Belluget”, Toni Rumbau. La temporada 2008 vaig construir els titelles i vaig participar com a titellaire en l’obra “L’hivern plora gebre damunt el gerani” de Bartra a l’Espai Brossa de Barcelona. En un projecte del SMUC amb col·laboració amb l’Institut del Teatre de Barcelona, construeixo i dirigeixo l’òpera per a marionetes de Hyden “Filimó i Baucis”. He col·laborat en la gravació dels programes de televisió: “Mileuristes” TV2 amb Mariona Masgrau, 2007 i “Adaptations” de JP Produccions per a la xarxa de televisions locals 2008-2010. Espai escenic i titelles en l’obre “El Contraverí”de Rosa-Victòria Gras, dirigida per Marta Montblant en una versió espectacle d’actrors i titelles 2014.Construcció de 9 personatges titella per l’obra Ella i els ArquitectesGerard Vàzquez, direcció Damià Barbany, Festival El GREC 2015, Sala Moragues, Barcelona. Col·labora amb la Cia. Mercè Framis teatre d’Ombres en l’espectacle “Quan no hi havia ni cel ni terra” Festival Lluèrnia, Olot 2015. “Obertament”, xarxa de televisió

 

Ofereixo cursos de mediació artística i artteràpia, He realitzat tallers de mediació artística a: FEMAREC, CAS de Sants, Aspasim, Arep, Espai210, Scuola Italiana de Barcelona. Formadora en el curs de formació continuada a Rosa Sensat, i a l’Escola d’Expressió Carme Aymerich.

 

 

 

 

Lara Gómez Rullo

Lara Gómez Rullo

Talleres de arte y terapia

Lara Gómez: esmaltadora i professora d’Art.

Xavier Capdet

Xavier Capdet

Teatro terapeutico

Actor de cinema i teatre
pedagoc teatral

 

L’activitat teatral és una eina de gran eficàcia per al desenvolupament personal i per fomentar els valors del treball de grup i la responsabilitat col·lectiva, a través de l’empatia, l’expressió, i la creació.
A més és una activitat molt agraïda i divertida mentre es desenvolupa.