Actor de cinema i teatre pedagoc teatral

Actor de cinema i teatre
pedagoc teatral

 

 

actor i pedagog teatral. Ha treballat tant en teatre com al cinema i a la televisió. Imparteix classes de teatre per a alumnes de secundària a la Scuola Italiana de Barcelona.

Veure currículum al link:

http://yolandafuster.com/index2.php/todos/xavier-capdet/

 

Núria Mestres Emilió

Núria Mestres Emilió

Arteterapia amb titelles

Núria Mestres:Artterapeuta i titellaire

 

 

Sóc llicenciatura en Belles Arts. I he cursat el Màster en artteràpia a l’Universitat de Vic-Aec 2011-13. Vaig Estudiar marionetes al taller de HV.Tozer i Mim i Pantomima a l’Institut del Teatre de Barcelona. He cursat diferents cursos de tècniques de titelles. Vaig treballar amb la companyia “Marionetas de Barcelona “ de HV Tozer. Al 1989, vaig ser cofundadora de la companyia ZOOTROP on donàvem especial importància a utilitzar el teatre com a mitjà d’expressió plàstica i visual. Vam construir i representar els espectacles: “Esquitxos”, “En Cigró ve a l’escola”, , ”Per un Dimoni de Pèl”, En Groc. Aquest últim espectacle sense paraules ens va obrir les portes per a viatjar pel món: Europa, part d’Àsia, Àfrica i Amèrica.

 

Actualment combino la pedagogia de l’expressió plàstica i el fet teatral amb la meva companyia solista: Cia. Núria Mestres, titelles de proximitat i presento els espectacles: “La Quimeta i els seus amics”, “Violeta i la Lloca Paula”, “Els Contes d’en Juli”, “Violeta i l’Ou Misteriós”. He col·laborat amb “Pallassos sense Fronteres” i “Titelles per la Pau” en diverses expedicions a camps de refugiats fent actuacions i tallers. He col·laborat també amb altres companyies de titelles: l’Estenedor Teatre, Teatre de Sac, Titelles Vergès, Els Aquilinos, La Fanfarra, Pengim Pengam, amb la companyia Teatre Buffo de Valencia en l’espectacle “El Nan Belluget”, Toni Rumbau. La temporada 2008 vaig construir els titelles i vaig participar com a titellaire en l’obra “L’hivern plora gebre damunt el gerani” de Bartra a l’Espai Brossa de Barcelona. En un projecte del SMUC amb col·laboració amb l’Institut del Teatre de Barcelona, construeixo i dirigeixo l’òpera per a marionetes de Hyden “Filimó i Baucis”. He col·laborat en la gravació dels programes de televisió: “Mileuristes” TV2 amb Mariona Masgrau, 2007 i “Adaptations” de JP Produccions per a la xarxa de televisions locals 2008-2010. Espai escenic i titelles en l’obre “El Contraverí”de Rosa-Victòria Gras, dirigida per Marta Montblant en una versió espectacle d’actrors i titelles 2014.Construcció de 9 personatges titella per l’obra Ella i els ArquitectesGerard Vàzquez, direcció Damià Barbany, Festival El GREC 2015, Sala Moragues, Barcelona. Col·labora amb la Cia. Mercè Framis teatre d’Ombres en l’espectacle “Quan no hi havia ni cel ni terra” Festival Lluèrnia, Olot 2015. “Obertament”, xarxa de televisió

 

Ofereixo cursos de mediació artística i artteràpia, He realitzat tallers de mediació artística a: FEMAREC, CAS de Sants, Aspasim, Arep, Espai210, Scuola Italiana de Barcelona. Formadora en el curs de formació continuada a Rosa Sensat, i a l’Escola d’Expressió Carme Aymerich.

 

 

 

 

Lara Gómez Rullo

Lara Gómez Rullo

Talleres de arte y terapia

Lara Gómez: esmaltadora i professora d’Art.

Xavier Capdet

Xavier Capdet

Teatro terapeutico

Actor de cinema i teatre
pedagoc teatral

 

L’activitat teatral és una eina de gran eficàcia per al desenvolupament personal i per fomentar els valors del treball de grup i la responsabilitat col·lectiva, a través de l’empatia, l’expressió, i la creació.
A més és una activitat molt agraïda i divertida mentre es desenvolupa.